top of page

The next level

Bilpleje samt vedligehold har altid været en stor del af vores interesse.
Mange år erfaring i bilpleje gjort erfaringer i forhold til hvilke produkter, der virker, og så åbner vi vores porten fra 07.01.2019 igen med en ny level af bilpleje.

Da vi altid har krævet det bedste inden bilpleje, har vi overarbejdet vores bilplejekoncept, og kan med stolt tilbyde jer flere nye serviceydelser med et helt nyt prissystem til at få det bedste ud af din bil.

Vi bruger udelukkende produkter, som vi står 100% indefor, og igennem en årrække har vi fået etableret et tæt samarbejde med lokale leverandører. Det betyder, at du støtter lokalt hver gang, du bruger os.

Derudover kan vi allerede sige, at vi i nær fremdtid ville arbejde sammen med en af verdens størreste coating leverandør, så at vi kan tilbyde dig en speciel coating behandling til din bil. Flere informationer følger snart.

Vores åbningstider har vi også tilpasset, så at vi åbner nu mandags til fredags fra

kl 9 til 17. Lørdags arbejder vi kun efter aftale, og søndags er vi lukket.

Desværre kunne vi ifølge div. prisstigninger på mærket ikke holde vores lav priser, men alle priser hos os er inkl. moms og miljøafgift, og alle priser på vores hjemmesiden er kun vejledende, og du få et endeligt tilbud når du kommer hos os inden vi går i gang med at forkæle din bil.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, både som privat kunde eller som virksomhed.

bottom of page