top of page

VERDENS HÅRDESTE COATING

ceramicpro_logo.png

Vi er et certificered Ceramic Pro Center

PRODUKTINFORMATION

Ceramic Pro må ikke sammenlignes med voks eller lakforseglere, som bliver vasket af med tiden. Ceramic Pro er en nanokeramisk coating, som binder sig sammen med lakken og laver en permanent beskyttende overflade. Der ydes op til livstids garanti på en Ceramic Pro behandling.

En behandling med Ceramic Pro er 300 gange tykkere end almindelig voksbehandling. Samtidig opnår man en styrke, der er 300% hårdere end almindelig lak. Hårdheden bliver det man kalder “Over 9H”/+9H, hvor en almindelig billak typisk har en hårdhed på 2H-3H, og en diamant på 10H. Overfladen bliver ekstrem hydrofobisk, og det gør overfladen selvrensende. Man behøves altså ingen stærk kemi for at holde sin bil ren, og regelmæssig vask er alt der er nødvendigt.Det er altså en unik behandling, der minimere skader og ridser på lakken. Skader foretaget på en bil behandlet med Ceramic Pro er godkendt af forsikringen, såfremt der fx skulle ske en skade.

BEHANDLINGEN

Ceramic Pro er et certificeret og verificeret produkt med top karakterer i alle gennemgåede tests. Klargøringen og arbejdet inden selve coatingen er det absolut vigtigste. Er det ikke i orden, så vil holdbarheden ikke være som garantien foreskriver. Samtidig bliver Ceramic Pro også så hårdt, at ridserne under coatingen ikke kan fjernes igen.

Bilen bliver komplet klargjort inden behandlingen, hvor vi først renser lakken for urenheder som tjære, asfalt, flyverust, m.v. Herefter gives to gang dybdegående lakrens, som fjerner ridserne i lakken, samt en glansgivende polish, som giver dybden i lakken. Til slut affedtes hele overfladen for samlet at give bedst muligt holdbarhed og glans i lakken. 

Lakken skal først behandles med Ceramic Pro Nano-Primer, som gør lakken modtagelig overfor selve vores glaskeramiske coatings. Herefter påføres den aftale coating alt afhængig af hvilken pakke, der er blevet valgt.

Efter endt behandling skal bilen hærde 12 timer i shoppen. Derfor skal din bil overnatte hos os. Bagefter skal du vente 14 dage med at vaske bilen for at sikre at Ceramic Pro behandlingen er fuldstændig gennemhærdet. I hærdeperioden opnåes den fulde styrke i coatingen.

Efter et år kan du komme til et serviceeftersyn af lakken, hvor vi samtidig giver lakken en let gang polish, og efterbehandler bilen med den glansfolde Ceramic Pro Light. Den er ikke ligeså holdbar, som Ceramic Pro 9H, men til gengæld en utrolig højglans behandling, som virkelig fremhæver dybde og farve i lakken.

Når vi laver en klargøring bruger vi både højtryksrenser og poleringsmaskiner. Det er derfor vigtigt at din bil er i en stand, så den kan tåle at blive klargjort – og det kan de fleste. Vi ser sjældent at lakken kan skalle i flager, når man polerer eller vasker bilen. Det er ikke noget vi giver garanti på, men vi behandler alle biler med samme dybe respekt og kigger dem grundigt efter inden vask for at forebygge såvidt muligt.

VEDLIGEHOLDELSE

Vedligeholdelse af din Ceramic Pro behandling er nem. Det handler om regelmæssig håndvask med en god kvalitets autoshampoo. For at opretholde garantien skal vi have din bil til service en gang om året.

Vi ved at mange vælger at køre i vaskehal, selvom vi anbefaler ikke at gøre det. Det kan efterlade små ridser i coatingen, hvilket også kan ske hvis man er uheldig når man vasker den i hånden. Vi har derfor et udvidet årligt service, hvor vi gennemgår bilen efter en vask, fjerner de små ridser, der måtte være kommet i det øverste lag i coatingen. Til sidst giver vi den glansfulde Ceramic Pro Light behandling på lakken, som binder sammen med det eksisterende lag Ceramic Pro. På denne måde kommer din bil tilbage i samme stand, som da du hentede den hos os efter den første behandling. 

CERTIFICERET

Ceramic Pro kan ikke fåes overalt. Det skyldes at man skal godkendes og certificeres af den danske distributør, Ceramic Pro Danmark. Samtidig kræver det en del træning og ikke mindst en mærkbar investering i hele Ceramic Pro teknologien, som er det bredeste coating program. Det kræver også at der er styr på det håndværk, som ordentlig klargøring kræver.

Vores personale er uddannet og hver enkelt ansat er individuelt certificeret. Det er din garanti for at vi er dygtige til vores håndværk og kan yde den service der skal til.

    CERAMIC PRO PAKKERNE    

BRONZE EXTERIØR

+ LAKRENS/FJERNELSE AF RIDSER
+ INDLEDENDE BEHANDLING MED NANO-PRIMER
+ 1 LAG CERAMIC PRO LIGHT PÅ LAK OG PLASTIK
+ 2 ÅRS GARANTI

SILVER EXTERIØR

+ LAKRENS/FJERNELSE AF RIDSER
+ INDLEDENDE BEHANDLING MED NANO-PRIMER
+ 2 LAG CERAMIC PRO 9H PÅ LAK OG PLASTIK PÅ HELE BILEN
+ 5 ÅRS GARANTI

GOLD EXTERIØR

+ LAKRENS/FJERNELSE AF RIDSER
+ INDLEDENDE BEHANDLING MED NANO-PRIMER
+ 4 LAG CERAMIC PRO 9h PÅ LAK OG PLASTIK PÅ HELE BILEN
+ LIVSTIDS GARANTI

KOMPLET INTERIØR

+ BESKYTTER HELE DIN KABINE IMOD SLIDTAGE OG PLETTER
+ BÅDE PLASTIK, TEKSTIL OG LÆDER
+ INKLUSIV RENGØRING

KOMPLET GLAS

+ SIKRER BEDRE UDSYN
+ HOLDER RUDERNE RENE OG FÅ VANDET TIL AT PERLE VÆK FRA RUDEN NÅR DU KØRER
+ DER PÅFØRES 2 LAG PÅ ALLE RUDER UDVENDIGT
+ INKLUSIV RENGØRING OG NANO-PRIMER
bottom of page